Over ons

Autorijschool Destiny is gevestigd in Schiedam. De lessen worden in Schiedam, Rotterdam, Vlaardingen en Maasluis gegeven. De lessen zijn totaal aangepast aan de nieuwe normen van het CBR examen.

Met een persoonlijke aanpak voor elke leerling en een gestructureerd lesplan gaan wij voor resultaat. Wij zijn een rijschool die ook naar de leerling luistert.

We bieden losse lessen aan, maar ook gehele pakketten en spoed opleidingen, dat hangt van uw wensen af. Wilt u een hoog en snel resultaat dan adviseren wij uw goed in te plannen in wat voor tijdsbestek u klaar wilt zijn, om de beste resultaten te krijgen kun je beter een spoed opleiding volgen. Veel lessen in korte tijd zorgen voor een beter resultaat.

Een proefles is mogelijk zodoende kennis te maken en te ervaren hoe wij les geven, het is vrijblijvend dus u bent niets verplicht. De lessen kunnen gegeven worden in het Nederlands en Engels.

cbr    digid

Voor eventuele vragen kunt u mailen of even bellen, bij geen gehoor kunt u een bericht in spreken, of stuur een sms als u met onbekend nummer belt, het liefst bellen met zichtbaar nummer we nemen dan zo snel mogelijk contact op!

Prijswijzigingen en fouten op deze site voorbehouden.

Alvast bedankt voor de getoonde interesse.

The lessons can be given in English and Dutch.

overons

aanbiedingen & cadeaubon     Bekijken

Waarom autorijschool Destiny

  • Betaling in termijnen mogelijk
  • Nederlands en Engels
  • Studenten extra aanbieding
  • Vaste instructeur

Volg ons op facebookNeem contact op met ons

+31 6 24 50 09 59
info@autorijschooldestiny.nl
autorijschooldestiny.nl
NL36 INGB 0004540233
1567N8 Machtigings nummer